След новината за "Армията": Феновете изкупиха 2000 хиляди билета за часове


След новината за "Армията": Феновете изкупиха 2000 хиляди билета за часове
Снимка: БГНЕС

4193 0

Феновете на ЦСКА получиха чаканата с години новина, че сблъсъкът с Лудогорец ще е последен на стадион "Българска армия" в настоящия му вид.

Въодушевление след новината за "Армията"

Тя предизвика еуфория сред феновете, като за часове бяха разграбени над 2000 билета за срещата. Централните блокове на секторите А и В вече са разпродадени за предстоящия след две седмици и половина двубой. Цената на пропуските за историческия мач е малко по-висока от стандартните за шампионатните срещи на червените – 10 лева за сектор Г, 15 лв. за В и 20 лв. за сектор А. ВИП билетите пък остават на цена от 130 лева, пише "Тема спорт".

Както е известно, докато трае модернизацията на "Армията", ЦСКА ще играе домакинските си двубои на Националния стадион "Васил Левски", като абонаментните карти, закупени в началото на сезона, ще продължат да важат. Там ще се премести и администрацията на клуба.

"Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на “Българска армия”. Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г.", написаха по-рано от клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички