Дамбраускас критичен към Лудогорец: Не ми хареса, до последно треперихме


Дамбраускас критичен към Лудогорец: Не ми хареса, до последно треперихме
Снимка: https://ludogorets.com/

1636 0

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас е частично доволен от представянето на своя отбор в голямото дерби срещу ЦСКА в Първа лига. Дамбраускас се радва за спечелените 3 точки и видяното през първата част, но не и от играта през второто полувреме, когато "орлите" трябваше да треперят до последния съдийски сигнал.

"В Англия казват, че това е сблъсък за 6 точки. В съзнанието ти може да са 6 точки, но взимаш само 3. Всеки двубой е изключително важен, когато се бориш за титлата. Свършихме си работата и трябва да продължаваме да се подобряваме. Трябва бързо да се възстановим, защото имаме голяма мисия.

Мисля, че бе двустранен двубой. В началото играхме точно както искахме. През второто полувреме играхме много различно. Не ми хареса видяното, защото нямахме контрола, който исках. За моя отбор в бъдеще трябва да се направи подобрение в това отношение. Днес до последно треперихме. Лудогорец знае как да защитава аванса си.

Вярвам във футболистите. Тези футболисти се нуждаят от време. Идеите, които се опитваме да въведем, не могат да бъдат въведени за един месец. Работим с видео, с теория, с тактически тренировки. Наистина вярвам, че ще се подобрим занапред", заяви Дамбраускас след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички