Акрапович след загубата: Не заслужавахме точка, понякога съдията свиреше без причина


Акрапович след загубата: Не заслужавахме точка, понякога съдията свиреше без причина
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3084 0

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че неговият отбор не е показал достатъчно на терена срещу Лудогорец, за да си заслужи поне точка. "Червените" загубиха от шампионите в Разград и изостанаха на 6 точки в подреждането.

"Дали направихме достатъчно, за да си заслужим точка? Не. Трябва да си конкретен пред вратата и да си концентриран от първата минута до края на мача. Знам, че моят отбор може да го прави и затова не съм доволен.

Причината за загубата е първото полувреме. Дадохме го на противника, без да знаем защо. Играчите не реагираха така, както искам аз. Ние сме по-добрите, казах им на момчетата - то се вижда на терена, технически стоим по-добре, но трябва да сме концентрирани, да играем силно от първата минута.

Защо не записахме нито един точен удар? Понякога не си вършихме работата, понякога съдията свиреше без никаква причина и спираше акциите. 

Със сигурност нещата ще се подобряват, обаче да интегрираш четирима играчи изисква време. Не е лесно за един треньор да накараш играчите да се разбират напълно. През това време трябва и да събираме точки. Дали ще оклюмаме след загубата? Ние ще се задържим на 100%", коментира Акрапович след мача.

А какво каза треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас след мача - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички