Ганчев влязъл в съблекалнята на ЦСКА след загубата, говорил с играчите


Ганчев влязъл в съблекалнята на ЦСКА след загубата, говорил с играчите
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

8868 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей разкри, че след загубата от Лудогорец снощи в съблекалнята на тима е влязъл собственикът на клуба. Той е казал някои неща на футболистите. Защитникът не назова име, но най-вероятно има предвид Данаил Ганчев.

"Точно след мача не казах много в съблекалнята. Собственикът влезе в съблекалнята и каза някакви неща на футболистите. Като сме ядосани, трябва да го впрегнем в победа в следващите мачове", сподели той пред журналистите след 0:1 на препълнената "Българска армия".

"Атмосферата беше уникална, за първи път стадионът беше пълен. Разочарованието е още по-голямо, защото искахме да се им се отплатим. Дадоха ни сили. Съжаляваме за феновете. Оставаме в битката за титлата и искаме да пълнят стадиона във всеки мач", допълни нидерландецът.

"През последните седмици трябваше те да ни преследват, сега е наш ред. Показахме на всички, че не всичко е решено и можем да се борим с тях. Ще говорим след последния мач. Имам надежди. Ние сме силен отбор и можем да се борим за титлата до последния мач.

За да съм честен, имаше уважение и от двете страни. Подходихме с респект. Имаше много напрежение", каза още Матей. Кирил Десподов пък попитал сънародник от ЦСКА дали играят за равен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички