Кандидат за Лига 1 набеляза звезда на ЦСКА


Кандидат за Лига 1 набеляза звезда на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1103 0

Един от най-добрите чужденци в ЦСКА - Брадли Мазику, е попаднал в трансферните планове на Троа. Юношата на Лориен и национал на Конго е на челно място в трансферния списък на френския отбор, твърди "Меридиан мач". Има обаче сериозен казус, от който зависи сделката.

Троа завърши на 4-о място в Лига 2, преди сезонът във Франция да бъде прекъснат преждевременно. Отборът бе само на 2 точки от третия Ланс, който влезе директно в Лига 1. Троа, Аячо и Клермон поискаха правото да играят бараж за влизане в елита, но такъв им бе отказан от Лигата и Олимпийския комитет. Трите клуба ще търсят правата си в съда.

При успех и евентуално влизане в Лига 1, Троа със сигурност ще привлече футболиста на ЦСКА. Французинът с африкански корени е еднакво добър и в защита и в атака, което го нарежда сред най-качествените чужденци в efbet Лига. ЦСКА трудно ще спре играча при оферта от елитен френски клуб, но ще опитат да измъкнат максимално голяма сума за правата му. Междувременно, клубът се отказа от изцяло българската селекция (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички