Георги Илиев - Майкъла: Един резил стига, да не станем Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля


Георги Илиев - Майкъла: Един резил стига, да не станем Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля
Снимка: принтскрийн

2109 0

Бившият директор и играч на ЦСКА - Георги Илиев (Майкъла), изказа ясно своята позиция относно евентуално обединяване между ЦСКА 1948 и ЦСКА. Той е категорично против и дори заяви, че подобно нещо би било пагубно за клуба.

"Това ще е най-голямата глупост. Никога не трябва да го прави Гришата. Това ще е тоталното падение на ЦСКА. Веднъж вече го направихме, сега ще е пагубно. Ще бъде най-голямата грешка, ако ЦСКА се обедини с 1948. До какво ще доведе това? Един отбор от някакъв квартал на София ще се обединява ЦСКА" - започна Майкъла пред "България днес".

"От Люлин или Обеля. Нека да не слуша никой Гриша Ганчев. Когато Етрополе да се прекръсти на ЦСКА и да се обедини с "Литекс" също беше смешно. Един резил стига. Ще станем за голям смях отново. Отборът, който е на "Армията" и е приет от феновете, той е ЦСКА. Добър, лош, това е сега ЦСКА. Слушам го и Стойне Манолов, който беше най-против преименувания преди време, той говори за обединение. Утре ще прекръстят "Царско село" на ЦСКА и с тях ли ще се обединяваме? Да станем "Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля" - каза още той.

Припомняме, че от ЦСКА от самото начало са против обединяване със създадения преди почти 4 години клуб - ЦСКА 1948, като "армейците" искаха да привлекат при себе си генералния им спонсор в лицето на Цветомир Найденов, а втородивизионният тим да бъде разпуснат. Преговорите обаче не сполучиха и от Сектор Г заявиха, че "ще приемат численото туморно образувание в сектор "Б" и ще чуят лек шепот на техни песни".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички