"Яд ме е, сами си изядохме хляба": Легенда на ЦСКА с равносметка на драматичния сезон


"Яд ме е, сами си изядохме хляба": Легенда на ЦСКА с равносметка на драматичния сезон
Снимка: CSKA.BG

2843 0

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, направи кратък обзор на изключително емоционалния и драматичен сезон на "армейците", който приключи преди дни.

"Червените" завършиха в подножието на върха в Първа лига, на само точка зад първия Лудогорец. Възпитаниците на Саша Илич финишираха с успех с над вечния съперник Левски в последния кръг от надпреварата.

Бившият футболист и наставник на 31-кратните шампиони оцени свършеното от треньора Саша Илич и възпитаниците му високо.

"Сами сме си виновни"

"Пирова победа, която се оказа без значение. Факт е, че влиза в историята и това е добър резултат за ЦСКА. Лошото е, че сами си "изядохме" хляба. Видя се, че Лудогорец не са нищо особено. В някои моменти им помагат. Като погледнем реално, спокойно можехме да си вземем много мачове на "Армията" и да сме с три или четири точки пред тях", коментира Паро пред Мач Телеграф".

На Илич - Отличен

Бившият полузащитник сподели и на какво отдава изпуснатата титла от "армейците". Той не скри, че има аспекти от играта, в които прекият конкурент Лудогорец има предимство.

"Треньорът и отборът се напаснаха. Сега предстои да видим кои ще останат и кои ще си тръгнат. Така е в България. Купуваме евтино и продаваме скъпо. Не можем да упрекваме никого, защото така се издържа ЦСКА. Саша Илич се справя отлично начело на отбора. Той вече познава обстановката и знае какво му е нужно.

Яд ме е, че ЦСКА можеше да стане шампион, но Лудогорец са по-добре организирани с някои неща", завърши Аспарух Никодимов.

Как анализира сезона капитанът на "червените" Иван Турицов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички