Програма: Къде, кога и как ще премине лятната подготовка на ЦСКА за новия сезон?


Програма: Къде, кога и как ще премине лятната подготовка на ЦСКА за новия сезон?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6167 0

ЦСКА приключи сезона с успех с 2:0 във "Вечното дерби" и в подножието на върха. Възпитаниците на Саша Илич се представиха на много високо ниво, но така и не успяха да зарадват феновете така мечтаната титла, която остана на точка разстояние. 

"Армейците" обаче нямат особено много време да съжаляват, а вместо това съвсем скоро се събират, за да стартират подготовката си за новата кампания.

Начало

"Тема Спорт" информира, че "червените" се събират, за да дадат старт на тренировъчните си занимания на 23-ти юни на тренировъчната база в Панчарево. Дните преди това пък всички играчи ще преминат задължителни медицински и функционални прегледи.

Контроли

Треньорският щаб на 31-кратните шампиони е взел решение да не провежда приятелски мачове в България. Вместо това, те отпътуват за добре познатата Австрия, където последните години стана традиция да се провеждат подготовките на родния гранд.

Очаква се там "армейците" да премерят сили с поне 4 съперници, но все още не е уточнено с кои и кога. В момента обаче всички те са получили почивка след дългия и изключително емоционален сезон.

За добрите изяви на "червените" през кампанията засвидетелства и невижданият рекорд, който поставиха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички