Ивелин Попов защити Пламен Андреев: Не той, а целият отбор е виновен за загубата от ЦСКА


Ивелин Попов защити Пламен Андреев: Не той, а целият отбор е виновен за загубата от ЦСКА
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1863 0

ЦСКА победи Левски с 2:0 във "Вечното дерби" на България. Последният кръг от сезона в Първа лига завърши с успех за "армейците", които завършиха кампанията с успех над големия съперник.

Резултата за "червените" откри Тобиас Хайнц в 36-ата минута. Крайното 2:0 в полза на 31-кратните шампиони оформи Дюкенс Назон в 61-вата минута. 

Хаитянският нападател преследва докрай топката, предизвиквайки огромна грешка от страна на вратаря на "сините" Пламен Андреев. Стражът подари топката в краката на тарана, за когото остана лесната задача да я насочи за втори път в противниковата врата. 

След края на двубоя един от лидерите в Левски - Ивелин Попов, защити своя съотборник. Той не скри, че не е останал доволен от показаното от тима и изрази надежди, че ще види промяна в ключовия бараж за влизане в Лигата на конференциите срещу Арда.

Не Андреев - отборът е виновен!

"Не можахме да наложим нашия стил с висока преса. Когато второто полувреме излязохме малко по-високо, допуснахме втори гол. Пламен Андреев не е виновен за головете, абсолютно целият отбор е. Не може да ни вкарват от тъч", заяви ядосан Попов пред медиите след срещата.

"Постройката на целия отбор в защита не беше на ниво. Андреев е юноша на Левски, наше момче и мен са ме учили, когато някой е паднал на земята, да му подаваме ръка. Некомпетентно мнение е, че Пламен Андреев е виновен за головете. Той е само на 18 години, пред него има поне още 20 години футбол на високо ниво. Горе главата и продължава напред", добави халфът в защита на съотборника си.

За мача с Арда

"Аз лично се надявам срещу Арда да изглеждаме доста по-различно. Четвъртото място на Левски не му приляга. Ще направим всичко възможно да спечелим баража за Европа и да влязат свежи средства в касата на клуба. Искам специално да поздравя нашите фенове, които милеят за клуба, вижда се това и ние трябва да им благодарим. Наистина днес нищо не се получи.

Второто полувреме започнахме по-спокойно да контролираме топката, но след това нещо се пречупи. Нямам обяснение. С баража не се прави по този начин. Арда да казва, че на футболистите им изтичат договорите. Трябва да се знае предварително, да имаш цели. Сега, за да се спести половин заплата, им ги правят до 10-и юни. Не е наша вината", завърши Ивелин Попов.

Звезда на ЦСКА пък направи страхотен жест към стража след грешката му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички