Голям удар по ЦСКА преди старта на новата кампания в Първа лига


Голям удар по ЦСКА преди старта на новата кампания в Първа лига
Снимка: cska.bg

6240 0

Отборът на ЦСКА успя да победи "вечния съперник" Левски с 2:0 в мача от последния кръг на Първа лига вчера (7 юни), но в крайна сметка, не успя да завоюва титлата в родния елит. Главоболията за Саша Илич обаче ще продължат, тъй като "червените" ще останат без трима ключови играчи за старта на следващата кампания.

ЦСКА остава без трима биткаджии

Става дума за Иван Турицов, Тибо Вион и Дюкенс Назон. Българският национал бе изгонен с директен червен картон от Драгомир Драганов за спречкване с Ноа Сонко Сундберг от Левски във вчерашното дерби. Вион и Назон пък се "поздравиха" в двубоя с деветите си жълти картони през сезона в първенството и турнира за Купата на България.

Любопитно е, че френският универсален боец висеше с картони от няколко срещи насам, като бе титуляр във всяка от тях и се опази от официално предупреждение. Срещу Левски обаче той бе "оцветен" в жълто.

 

Разбира се, тези наказания ще влязат в сила само и единствено, ако гореспоменатите футболисти останат на "Българска армия". От посочените  обаче най-много се спекулира с името на Назон, към когото имат интерес няколко отбора от чужбина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Филип Филипов се обърна към Левски с "отборче".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички