Лудогорец намеси Гриша Ганчев и при благодарностите за 12-ата поредна титла


Лудогорец намеси Гриша Ганчев и при благодарностите за 12-ата поредна титла
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4676 0

Лудогорец публикува специално обръщение след 12-ата поредна спечелена титла в Първа лига. Разградчани станаха шампиони след напрегнат и много оспорван сезон, в който водеха битка с ЦСКА. В крайна сметка, "орлите" завършиха на точка пред "червените", като дори и след края на сезона не спират престрелките между двата лагера.

 

Късно снощи (7 юни) Гриша Ганчев използва профила си в Instagram, за да пусне любопитен колаж за 11-те най-добри в състава на шампионите. С него намеква, че "зелените" са получили много странична помощ, за да вдигнат титлата.

Ето и пълното изявление на Лудогорец без редакторска намеса:

Уважаеми Лудогорци,

Няколко часа след спечелването на 12-тата поредна титла ръководството, треньорския щаб, футболистите и служителите на ПФК Лудогорец ви благодарят за подкрепата през целия отминал сезон. Той не беше никак лек, но изживяхме заедно магически моменти в евротурнирите, спечелихме купата на България след дълго чакане и съвсем заслужено спечелихме шампионата.

Благодарим ви, че през последните мачове, когато усетихте, че ни е трудно, повечето от вас се върнаха на стадиона и подкрепиха момчетата. Срещу нас имаше достоен опонент в лицето на Саша Илич и момчетата му. Конкуренцията с тях ни даде възможност да видим грешките си, които бързо трябва да поправим.

Мнозина от вас очакват да отговорим на цялото цунами от декларации, опорки, клевети, откровени лъжи, среднощни постове в Инстаграм и т.н. и т.н. През годините се убедихме, че е напълно безсмислено. Хвърлянето на кал по опонентите се е превърнало в национален спорт и ние ще се опитаме доколкото можем да пазим хигиена.

Иначе статистиката е ясна и категорична: Отбори като Локомотив Сф, Пирин, Левски, ЦСКА 1948 ни взеха повече точки, отколкото прекият ни опонент ЦСКА. Цифрите са категорични.

Само Лудогорец!".

След поредния си триумф в родния шампионат Лудогорец вече е лидер в света по най-дълга шампионска серия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички