"Искам да си ходя вкъщи, а вие ме питате въпроси": Ел Маестро прекрати интервюто си след Лудогорец


"Искам да си ходя вкъщи, а вие ме питате въпроси": Ел Маестро прекрати интервюто си след Лудогорец
Снимка: cska.bg

4623 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след поражението с 0:1 от Лудогорец. Специалистът остана разочарован от загубата, като призна, че неговите футболисти не са заслужавали срещата да завърши по този начин. Той отбеляза липсата на Иван Турицов през второто полувреме, като защитникът бе принудително заменен на почивката.

"Нищо, което конкретно да мога да кажа, че са ни надиграли, много тежка загуба за нас, не заслужавахме да загубим, но това е футболът. Не мисля, че беше важно да настройвам играчите за случващото се на терена, а не по трибуните. Това бе важен ден, важен момент, но нашата работа е на терена.

Мисля, че можем да играем срещу Лудогорец, мисля, че можем да сме равностойни с най-добрите ни 11 на терена, това е много важно. Когато нямаме нашите най-добри 11, както бе в Разград, без Юга, Марселино и други важни играчи. Днес Иван (бел. ред. Турицов) се бори много здраво и със сигурност ни липсваше през второто полувреме.

Отборът даде всичко от себе си - в този мач, а и в последните месеци. Мисля, че определено имаме напредък, не искам да говоря твърде позитивно - това никога не е добра идея след загуба, това може да бъде прието доста зле" - започна Ел Маестро.

Ел Маестро нямаше желание да говори след Лудогорец

Впоследствие Ел Маестро своеобразно прекрати интервюто си, след като завърши изказване на един от въпросите с думите, че иска да се прибира вкъщи, но че е задържан от въпросите на журналистите. След това повече запитвания нямаше.

"Искам да си ходя вкъщи, а вие искате да говорите с мен. Нека минем през още един-два въпроса и да се прибираме" - отсече Ел Маестро. Неговият колега Георги Дерменджиев пък направи хапливо изказване за класата на ЦСКА и каза как е Здравко Здравков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички