Има ли ръст в цените? Колко ще струва мач на ЦСКА на "Армията" този сезон?


Има ли ръст в цените? Колко ще струва мач на ЦСКА на "Армията" този сезон?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2019 0

ЦСКА постепенно насочва поглед към новия сезон. "Армейците" приключиха тренировъчния си лагер в Австрия успешно - с победа с 2:1 над местния ВШГ Тирол.

В нов щурм за титлата

31-кратните шампиони отлитат за България в неделния ден. Те ще получат кратка почивка, след което, във вторник, се събират, за да стартират подготовка за откриващия си шампионата мач. Тимът на Саша Илич гостува на Хебър в първия кръг от новата кампания в Първа лига. Двубоят е насрочен за 21:00 часа в неделя.

Въпреки летния сезон и почивен ден, в Пазарджик се очаква да има солидно "червено" присъствие по трибуните. На такова родният гранд се надява и у дома, на стадион "Българска армия", където през втория полусезон от изминалата кампания, секторите често бяха пълни.

Колко ще струва мач на ЦСКА в столицата?

Ще бъдат ли изненадани обаче "армейските" запалянковци от нови цени на билетите? "Тема спорт" информира, че отговорът е - не! Ръководството на тима е взело решение да запази старите цени на пропуските. 

Те ще бъдат съответно - 6 лева за Сектор "Г", 8 лв. за Сектор "В", 12 лв. за Сектор "А", както и 6 лв. за гостуващия такъв. Изключение по всяка вероятност ще направи домакинският двубой от Лигата на конференциите срещу Сепси. В евротурнирите билетите за стадиона в Борисовата градина са една идея по-скъпи - 12 лв. за "В" и 15 лв. за "А".

Сумата за пропуск може да се завиши при евентуално преместване на "червените" на "Васил Левски". Както е известно, в клуба се надяват през есента да стартира дългоочакваната реконструкция на "Армията", което от своя страна ще наложи отборът да заиграе на националния стадион, за който пък се плаща немалък наем.

А с какво условие излязоха фенове на "армейците" към Саша Илич и треньорския щаб?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички