Има яснота кога спряганият за ЦСКА млад габонец Сейни Сенянг пристига в София


Има яснота кога спряганият за ЦСКА млад габонец Сейни Сенянг пристига в София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4464 0

Спряганият за ново попълнение на ЦСКА - левият бек Сейни Сенянг, се очаква да кацне в София много скоро, тъй като ще пътува за столицата още тази вечер, разбра SportLive.

Нашата медия се свърза с габонския журналист Фадой Моне, който бе категоричен, че 20-годишният национал на Габон Сенянг ще премине в "червения" клуб и ще бъде представен официално до края на настоящата седмица.

Сейни Сенянг направи същински фурор на Световното първенство за младежи до 20 годишна възраст и попадна в челната десетка от играчи, създали най-много положения, отчитайки се с цели 10 такива.

Той може да акостира и в много важен момент за тима от "Българска армия". ЦСКА показва на няколко пъти през сезона, че има за цел да изостри действията на своите бекове, а Сенянг може да е много полезен именно с тази част от своята игра.

Синей Сенянг също така е записал немалък брой мачове и на десния бек, което го прави доста универсален футболист. "Transfermarkt" пък оценява младия габонец, който се подвизава за местния тим на Хоукс, на 100 хиляди евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички