Нова крачка: ЦСКА надцака още един опонент за трансфера на Естрада


Нова крачка: ЦСКА надцака още един опонент за трансфера на Естрада
Снимка: Getty Images

5789 0

ЦСКА направи нова важна крачка в опитите си да осъществи един от най-силно желаните си трансфери това лято. "Армейците" са все по-близо до привличането на Майкъл Естрада.

Гонката

С офертата си родният гранд е надцакал още един от опонентите за подписа на футболиста, твърди "Мач Телеграф". От информацията става ясно, че втородивизионният испански клуб, за който по-рано се твърдеше, че има намерения спрямо играча, е останал на заден план.

Изданието споделя, че "червените" успели да предложат значително по-добри условия на нападателя, с което изместили фокуса върху себе си. Така в битката остават няколко клуба от родината му, които обаче трудно биха могли да спорят с 31-кратните шампиони.

Сезонът на Естрада

Еквадорският национал изигра 24 мача във всички турнири на клубно ниво, записвайки в тях 3 гола и 1 асистенция. Пикът в кампанията за него обаче дойде с фланелката на родината му. На Световното първенство в Катар той взе участие във всичките 3 мача на "ла три".

Междувременно "армейците" са съвсем близо до още едно ново попълнение. Пред SPORTLIVE.BG играчът бе определен за "следващия Патрис Евра".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички