Стиснаха си ръцете: ЦСКА е постигнал договорка с дългоочакван нападател и бранител


Стиснаха си ръцете: ЦСКА е постигнал договорка с дългоочакван нападател и бранител
Снимка: БГНЕС

10578 0

Отборът на ЦСКА е постигнал договорка както с еквадорския национал Майкъл Естрада, така и с гамбийския защитник Сейни Санянг и се очаква много скоро да ги представи официално като свои футболисти.

Ситуацията с Естрада

Според информация на "БЛИЦ" сделката е била финализирана в днешния (23 юни) следобед. В момента 27-годишният нападател очаква своята работна виза, за да може да акостира в София и да потегли с "армейците" към лагера в Австрия.

"Считайте Естрада за наш футболист. Въпрос на време е да предстaвим и него, и гамбийския ляв бек Сейни Санянг. Това е само началото, феновете да бъдат спокойни, предстоят още добри трансфери в клуба. Очаквайте скоро и халф-нападател по подобие на Тобиас Хайнц", категоричен е източникът на "БЛИЦ".

Новото попълнение в защитния вал

Освен с Естрада ЦСКА се е разбрал и със Сейни Сенянг. Тази вест пък бе разкрита от футболния агент Лъчезар Танев пред "Dsport".

"Работят сериозно по селекцията. Със сигурност това, което излезе в пресата левия бек е завършена сделка, това е добро попадение. Ще трябва централен нападател, Къде не трябва? Това е най-търсеният пост и най-трудно намиращият се. Ще бъде интересно първенство", сподели Танев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА успя да надцака "опонент" за Майкъл Естрада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички