Тотален хаос в Румъния: "Сепси ще отменя мача с ЦСКА София"?


Тотален хаос в Румъния: "Сепси ще отменя мача с ЦСКА София"?
Снимка: Официален фейсбук страница на Сепси

19830 0

Медиите в Румъния още изпитват известни проблеми около съперниците на Сепси в близкото бъдеще. Всичко започна още преди няколко седмици, когато бе споделено, че румънският носител на Купата ще се изправи срещу ЦСКА в контрола.

Огромен хаос в Румъния

На по-късен етап всъщност ЦСКА 1948 разкри около лятната си подготовка, че ще премери сили с гореспоменатия тим от северната ни съседка на 29 юни в приятелски двубой. 

Така стана ясно, че пресата в Румъния е объркала съперниците на Сепси още в началото, а за "капак" вчера стана ясно, че тимът от областта Трансилвания ще се изправи срещу ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. 

В четвъртък изданието Fanatik отново остави сериозни съмнения около различаването на отборите "ЦСКА" в България, след като написа, че Сепси ще отменя контролата с "ЦСКА София", а причината - мачовете им в Европа:

"Пред Сепси предстои контрола на 29 юни. Тимът трябваше да срещне ЦСКА София, но двубоят може да бъде отменен, тъй като двата отбора ще бъдат съперници във 2-рия предварителен кръг на Лигата на конференциите", грешно отчитат на север от Дунав.

 Вижте как собственикът на Сепси се изгаври с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички