Играч на Спарта Прага и звезда на Ботев Пловдив: ЦСКА вече мисли за летните си попълнения


Играч на Спарта Прага и звезда на Ботев Пловдив: ЦСКА вече мисли за летните си попълнения
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

9439 0

ЦСКА продължава да води битката за така мечтания триумф в родната Първа лига. Едновременно с това обаче, ръководството и треньорският щаб на "червените" ясно осъзнава проблемите в игрови план.

Поради тази причина, "армейците" вече поглеждат към лятната си селекция. 31-кратният шампион привлече само 1 играч по време на зимния трансферен прозорец - Тобиас Хайнц, но това най-вероятно няма да важи за летния такъв.

"Тема Спорт" съобщава, че от ЦСКА вече са набелязали няколко потенциални нови попълнения. Неведнъж  Саша Илич и колегите му споделиха, че  клубът няма да гони бройка, а качество.

Наблюдаваните от "армейците"

Любопитна е намесата на името на опитния чешки защитник Матей Ханушек. 29-годишният бранител е собственост на местния гранд Спарта Прага, но към момента е преотстъпен в елитния турски Анкарагюджю.

Отново на дневен ред е и ситуацията със състезателя на Ботев Пловдив - Па Конате, който от месеци бива свързван с евентуално акостиране на "Българска армия". Към момента обаче развитие в преговорите с него липсва.

Пред "червените" в Първа лига предстои трудна визита на ФК ЦСКА 1948 в неделя следобед. Ето какво прави толкова тежки гостуванията на "армейците" в Бистрица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички