Официално: Младен Кръстаич повика футболист на ЦСКА - 20-годишен заменя Димо Кръстев!


Официално: Младен Кръстаич повика футболист на ЦСКА - 20-годишен заменя Димо Кръстев!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10325 0

Старши треньорът на националния отбор на България - Младен Кръстаич, е повикал в състава 20-годишния футболист на ЦСКА Християн Петров! Новината бе съобщена на официалния сайт на БФС.

Петров ще бъде част от групата на "лъвовете" за предстоящите евроквалификации срещу Черна гора и Унгария на 24 и 27 март, съответно. Той ще замени защитника на Фиорентина Димо Кръстев, който е отпаднал по здравословни причини! 

*През сезон 2022/23 Християн Петров е изиграл 22 мача за ЦСКА във всички турнири (общо 1 952 игрови минути). Има срещи за България U16, U18 и U21, но още не е дебютирал при мъжете. През есента той бе част от групата на Кръстаич за двубоите срещу Гибралтар, Северна Македония, Кипър и Люксембург, но остана на пейката във всеки един от тях.

Ето какво гласи публикацията в сайта на БФС:

"Защитникът на ЦСКА-София Християн Петров бе повикан в състава на България "А" за предстоящите европейски квалификации срещу Черна гора и Унгария. Той ще замени бранителя на Фиорентина Димо Кръстев, който отпада по здравословни причини.

Първоначално Петров бе оставен на разположение на селекционера на България U21 Александър Димитров за двубоите от приятелския турнир в Турция в края на март, но поради контузията на Кръстев, се наложи да бъде върнат в мъжкия тим на "лъвовете"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА отвърна: СДВР, ГДНП, кметът на Бистрица мислят като нас, не разбираме БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички