Гриша Ганчев с ключов ход за новия стадион на ЦСКА – депозира огромна сума


Гриша Ганчев с ключов ход за новия стадион на ЦСКА – депозира огромна сума
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4585 0

Налице е развитие по темата с новия стадион на ЦСКА. Благодетелите на клуба са депозирали 30 милиона лева като гаранция и за продължение на реконструкцията на „Българска армия“. Огромната сума е била внесена в началото на април, твърди „Тема Спорт“.

Изданието припомня още, че работната група вече действа на пълни обороти. В нея влизат представители на ЦСКА, на спортното ведомство и собственика на стадиона - „Сердика Спортни имоти“.

„Напредваме постоянно и всички неща, които бяха обсъждани по време на срещата с министъра, ги постигаме постепенно. Радващо е, че работим в една посока, и се надявам максимално скоро да имаме официални новини, които да съобщим чрез сайта на ЦСКА“, обяви миналия месец  адвокатът на клуба Станислав Трендафилов.

Юристът обаче вчера не е бил открит за коментар относно депозираните 30 млн. лева. Любопитното е какво би се случи с огромната сума, ако се стигне до драматични събития в клуба.

Припомняме, че вчера феновете отново снеха доверието си към ръководството. Към момента не е ясно как ще реагира Гриша Ганчев.

А ето какво ще реши дали Алън Пардю ще остане треньор на отбора след реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички