Изпълнителният директор на ЦСКА нарече Левски "отборче", но нямал претенции към "сините"


Изпълнителният директор на ЦСКА нарече Левски "отборче", но нямал претенции към "сините"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4566 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов се заяде с големия съперник Левски. Той даде за пример Черно море и начина, по който е играл срещу Лудогорец, и добави, че за разлика от варненци "разни отборчета" са решили да обиграват юношите си, ясно визирайки последния мач на "сините" в Разград. 

В ЦСКА "няма претенции" към Левски 

"Аз съм приятел с Илиан Илиев още от казармата. Познавам го като характер и човек. Нямах съмнение, че Черно море ще си играе мача срещу Разград. За разлика от други отборчета, които срещу Разград решиха да си обиграват юношите. Явно Разград не е чак такъв дразнител и те решават да си обиграват юношите", са точните думи, с които Филипов се изказа по повод ротациите в Левски за мача с Лудогорец (загубен с 2:3 от "сините"). 

Решението на Топузаков Левски да играе с резерви в Лудогорец вбеси ЦСКА

Все пак той също така каза, че в ЦСКА нямат претенции към "сините", преди да продължи, че на отбори от този ранг не им отива да се отнасят по този начин към такива мачове. 

„Аз не мога да имам претенции към Левски. Големите отбори не им отива този начин на поведение. Левски да си прави сметка като клуб, като отбор докъде е стигнал". 

Бъдещето на Саша Илич в ЦСКА 

Разбира се, след края на сезона една от основните теми ще бъде дали Саша Илич остава. Той се представи страхотно в първия си сезон, но в Сърбия свързват името му с поста старши треньор в Партизан. 

"Саша Илич има договор, остава, работи си. Няма никаква интрига около него.

Саша Илич остава в ЦСКА, ако зависи от ръководството

Феърплей в българския футбол - има ли го? 

Беше засегната и темата с феърплея в България. Филипов вярва, че такъв феномен не съществува. 

"Знаем къде е нивото на българския футбол като качество. Лошото е, че поздравяваме съдията, когато е свирил правилно. Казваме „браво“, когато някой отбор играе феърплей. Основата на спорта е честността и затова хората идват на мача. Разочарован съм, че няма феърплей в българското първенство“, завърши той.

Той не беше единственият представител на клуба, който коментира случващото се в българския футбол, след като Саша Илич беше бесен, избухна срещу всичко, случило се на ЦСКА, и назова много истина за БГ футбола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички