Голям личен жест и компромис от Христо Стоичков, за да присъства на ЦСКА - Лудогорец


Голям личен жест и компромис от Христо Стоичков, за да присъства на ЦСКА - Лудогорец
Снимка: Lap.bg

14632 0

На футболната битка между ЦСКА и Лудогорец ще има някои значими фигури от двата клуба по трибуните. Сред по-специалните такива за "армейците" са легендата на българския футбол Христо Стоичков и благодетелят на "червените" Гриша Ганчев.

Допълнителен стимул за звездно присъствие от страна на ЦСКА е и фактът, че това е последният мач на "Българска армия". След това започват реконструкции и в близкото бъдеще отборът ще домакинства на Националния стадион "Васил Левски".

Оказва се, че Стоичков е направил жест и компромис в личен план, за да бъде на стадиона. Той е трябвало да си тръгне от София днес, но е отменил полета си за Саудитска Арабия, за да посети срещата, съобщават колегите от "Блиц".

Камата ще отпътува утре (11.12) за азиатската страна, където ще отрази заседание на ФИФА, след като получи специална показа от президента на организацията Джани Инфантино. Освен това той ще има ангажименти и за телевизионния гигант TUND, като ще отразява мачове от Световното клубно първенство в Саудиска Арабия (12 - 22 декември).

Добре известно е, че и днес (10.12) Гриша Ганчев празнува рожден ден. По-рано Стоичков не пропусна да поздрави Ганчев и му пожела да сбъдне голямата си мечта с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички