Христо Стоичков не забрави Гриша Ганчев, пожела да сбъдне най-голямата си мечта, свързана с "Армията"


Христо Стоичков не забрави Гриша Ганчев, пожела да сбъдне най-голямата си мечта, свързана с "Армията"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1511 0

Легендарният български футболист Христо Стоичков отправи специално пожелание към Гриша Ганчев, който чества рожден ден. Днешният ден е изключително емоционален за всички, свързани с ЦСКА, тъй като стадион "Българска армия" ще приеме последения си мач в този си вид. 

Специално пожелание към Ганчев

Именно със съоръжението е свързано и пожеланието на Стоичков. "Честит рожден ден, приятелю! Желая ти да сбъднеш всяка мечта начело с най-голямата - да построиш нова Българска армия!", написа Стоичков в профила си във Facebook.

По-рано легендата заяви:  "Колкото и хора да дойдат, ще има много сълзи. Аз ще съм един от тях - споменът си е спомен. Поглеждайки в годините назад и стъпвайки сега на този стадион, за много хора в неделя ще бъде голяма радост, че са преживели големите победи на ЦСКА. Също така обаче ще е тъжен момент". Днес (10.12) от 17:45 "червените" посрещат Лудогорец в последния мач за годината, а от пролетта възпитаниците на Нестор Ел Маестро се местят на Националния стадион "Васил Левски".

 А същевременно една от звездите на "червените" се среща с феновете като част от инициативите около последния мач (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички