"Нека развалим празника на Гриша Ганчев": Настройката на феновете на Лудогорец и ЦСКА


"Нека развалим празника на Гриша Ганчев": Настройката на феновете на Лудогорец и ЦСКА
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

6567 0

Изглежда сякаш отново ЦСКА и Лудогорец ще са основните претенденти за титлата, като към тях се присъедини и Черно море, който ще завърши годината на първото място. С оглед и на това дуелът между "червени" и "зелени" е от изключителна важност.

Както е отлично известно, мачът е с допълнителна емоционална стойност за всички привърженици на "армейците". Причината за това е фактът, че предстои последен двубой на стадион "Българска армия" преди реконструкцията да започне.

Какви са нагласите сред феновете на ЦСКА и Лудогорец преди сблъсъка?

Вълнението от това се забелязва и под публикацията на ЦСКА за срещата. Освен пожелания за успех, доста от коментиращите акцентират именно върху последната среща в техния дом.

Те определят случващото се като "велико" и като "исторически момент". Има и прогнози за успешен резултат, като сред спряганите голмайстори са Джонатан Линдсет и Матиас Фаетон. Все пак се срещат и притеснения за формата на тима.

Сред запалянковците на Лудогорец цари по-голямо спокойствие. Повечето от тях просто пожелават успех на своя отбор. Забеляза се и любопитен коментар, който призовава да бъде "развален празникът за Гриша Ганчев", като това мнение събра и подкрепа от други фенове.

Благодетелят на "армейците" празнува рожден ден точно на тази дата (12.10). Срещата между двата отбора ще започне в 17:45 часа. За арбитър бе избран Драгомир Драганов. Вижте защо от ЦСКА не искаха Драганов за Лудогорец и защо се очакват дузпа и червен картон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички