Стойчо Младенов изненада с думи за Сектор Г преди ЦСКА - Лудогорец


Стойчо Младенов изненада с думи за Сектор Г преди ЦСКА - Лудогорец
Снимка: Lap.bg

14221 0

Легендарна фигура на ЦСКА в лицето на Стойчо Младенов даде интервю, в което бе запитан за стадион "Българска армия". Както е известно, домакинството за "червените" срещу Лудогорец ще е последно там, а след това започва реконструкцията.

Младенов разказа за някои от любимите си мачове на стадиона, като се върна както към европейски битки, така и към двубой с Левски. Той спомена срещите с Рома, но отличи особено тази с Блекбърн, при която ЦСКА остана съвсем близо до изключителен обрат.

"Имам любими мачове и като футболист, и като треньор. Единият е победата над Левски с 3:0 (бел. ред. 26 октомври 2002 г.), когато успяхме да ги победим категорично, а другият е от европейските клубни турнири. Те са много мачовете като цяло.

Този с Рома също е паметен, но може би най-зрелищният бе с Блекбърн, когато останахме на косъм от това да обърнем резултата. Не успяхме да елиминираме Блекбърн, но направихме нещо историческо" - сподели Екзекутора на Ливърпул.

Той бе попитан кое е любимото му нещо на "Българска армия". Младенов призна, че като футболист това е съблекалнята, но като треньор - "Сектор Г". В момента част от привържениците на ЦСКА не са с особено добри чувства спрямо легендата, след като Младенов заработи в ЦСКА 1948 и те го почувстваха като предателство.

Междувременно е ясно и защо ЦСКА не искаше Драгомир Драганов за съдия срещу Лудогорец - очакват се дузпа и червен картон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички