Валентин Антов: Благодаря на ЦСКА, че не ме спря да отида в Болоня


Валентин Антов: Благодаря на ЦСКА, че не ме спря да отида в Болоня
Снимка: Print screen / https://www.bolognafc.it

1537 0

Доскорошният бранител на ЦСКА Валентин Антов благодари на клуба, че не са го спрели да премине в италианския тим Болоня, където ще играе под наем до края на сезона. Антов даде първа пресконференция пред медиите в Италия, като заяви, че иска да покаже, че в България все още има добри футболисти.

"Аз съм централен защитник, това е моята позиция на терена. Смятам себе си за интелигентен играч, който умее да „чете” играта. Идвам от България – страна с голяма футболна история. Искам да покажа на Италия, че още имаме добри футболисти и да продължа да се развивам възможно най-добре", заяви Антов при своето представяне в Болоня.

"Никога не е имало друг вариант да откажа тази оферта. Искам да благодаря на предишния ми клуб, тъй като ми помогнаха за това. Не ме спряха и благодаря на всички треньори и скаути, които са ме гледали тук и ми дават този шанс. Най-важното нещо е да се утвърдя тук, да си намеря мястото в отбора след здрава работа. Щастлив съм да бъда в Италия и ще помогна с всичко за отбора", добави още той.

Антов призна, че има още какво да подобрява, като смята, че трябва да бъбде по-експлозивен в първите метри. Освен това той заяви, че следи изкъсо играта на Матайс де Лихт, който, подобно на него, е млад бранител и е дошъл в Италия, за да развива кариерата си. Той няма проблем да играе в схема както с четирима, така и с трима бранители, тъй като е играл и по двата начина в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички