Гочето защити младия талант на ЦСКА Асен Дончев: Има още много хляб в него


Гочето защити младия талант на ЦСКА Асен Дончев: Има още много хляб в него
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1727 0

Бившият старши треньор на ЦСКА и Левски Георги Василев - Гочето, защити един от най-перспективните млади таланти на "червените" Асен Дончев. Пред "Мач Телеграф" той разкри и част от проблемите на 31-кратния шампион.

Сърцатият 20-годишен нападател на "армейците" направи голяма грешка в последните минути на първия двубой от 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрикс. След слабо връщане назад младокът остави сам срещу вратаря противников играч, който донесе победата на ирландския тим.

"Като за турнирен сблъсък 0:0 изглеждаше нелош резултат. Неприятното е, че на върха на коментарите остана грешката на Асен Дончев - момче, което се развива позитивно и сега ще трябва да се пребори и всичко да отшуми", заяви бившият наставник.

"Грешката си е грешка, липсва му и опит, но тя не е условие за генерални заключения. В Дончев има още много хляб и му желая да намери дух и характер, за да се пребори най-вече със себе си и да не му тежи.

Гарсес не успя да покаже головия си нюх, но „армейците“ страдат от липсата на централен нападател, каквато решаваща фигура имаха през последните години - за последно Кайседо. Не решиха засега въпроса с липсата му. Понарушена е цялостната стиковка. Йомов беше контузен дълго, Матей все още не е в познатата форма отпреди контузията, Иван Турицов не игра заради травма и десният фланг не беше толкова активен. Саша Илич все още налучква състава и има още много работа", допълни още той.

Ето какво очаква да види Гочето в реваншите на "червени" и "сини" в Европа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички