ЦСКА взима още двама нови, само ако отстрани Сейнт Патрикс


ЦСКА взима още двама нови, само ако отстрани Сейнт Патрикс
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1754 0

Ръководството на ЦСКА ще задоволи желанието на старши треньора Саша Илич за привличането на нови футболисти, сами при условие, че "армейците" успеят да отстранят Сейнт Патрикс и се класират за плейофната фаза на Лига на конференциите, пише "Мач Телеграф".

Задачата е доста тежка, защото "червените" загубиха изненадващо домакинството си на "светците" с 0:1,

а реванша ще бъде много труден в Ирландия. Евентуалният обрат, който ЦСКА трябва да направи, обаче, ще донесе много добри финансови постъпления от Европа и ще даде възможност селекцията да се обогати още повече. 

В началото на седмицата към тима бяха вписани последните две нови попълнения - норвежкият халф Джонатан Линдсет и котдивоарският нападател Дауда Бамба, който от месец тренираше с „червените“.

В ЦСКА обаче искат да дадат още дълбочина на състава си, макар вече да привлякоха цели шестима футболисти – Шопов, Туфегджич, Де Нойер, Назон, Бамба и Линдсет. При отстраняване на Сейнт Патрикс, планираните сделки почти сигурно ще бъдат задействани, предвид свежите финансови постъпления, които ще влязат при достигане на плейофа срещу Базел или Брьондби.

Отпадане от „светците“ обаче ще охлади трансферните мераци на клуба,

който през лятото взе като свободни агенти единствено Шопов и Бамба, а за останалите четирима извади пари. По непотвърдена информация „армейците“ искат да привлекат централен защитник, за какъвто се заговори, че вече е бил на разговори с шефовете в София, както и офанзивен футболист.

В същото време от медицинския щаб правят всичко възможно да вдигнат десния бек Иван Турицов за реванша в Дъблин. Националът не игра онзи ден заради болки в адуктора, но важността на мача в четвъртък го превръща в безалтернативен ход за Саша Илич. Очаква се Турицов да стартира като титуляр на "Тала Стейдиъм".

Вижте още: Разкъсват от критики юноша на ЦСКА в Полша

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички