Главоболия за Стойчо Младенов и ЦСКА - ключов играч пропуска мача с Локомотив София


Главоболия за Стойчо Младенов и ЦСКА - ключов играч пропуска мача с Локомотив София
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1483 0

На 2 декември от 17:30 ч. ЦСКА посреща Локомотив София на стадион "Българска армия" в мач от 17-ия кръг на родната Първа лига. Снощната загуба на тима от Лудогорец спря устрема му към първото място, но с това лошите новини за старши треньора Стойчо Младенов не спират!

Капитанът на "червените" Юрген Матей получи жълт картон в дербито срещу "орлите" и това означава, че ще пропусне срещата с "железничарите", тъй като вече има натрупани 5 официални предупреждения от началото на сезон 2021/22.

Първият жълт картон на Матей бе на 22.08. срещу Пирин Благоевград. Вторият дойде при гостуването на Берое (28.10.), а третият и четвъртият - срещу Локомотив Пловдив (31.10.) и Арда Кърджали (20.11.).

В негово отсъствие се очаква Греъм Кери да сложи капитанската лента, а пък Карол Метс да стартира като централен защитник, заедно с Томас Лам. ЦСКА е на второ място в Първа лига с 29 точки, а Локомотив София е на 11-а позиция с 15 пункта!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички