Героят за ЦСКА Дюкенс Назон: Феновете са тук, нямахме търпение да се върнат


Героят за ЦСКА Дюкенс Назон: Феновете са тук, нямахме търпение да се върнат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3197 0

Авторът на две от попаденията във вратата на Ботев Пловдив днес - Дюкенс Назон, заяви, че е можел да се справи и по-добре и да вкара хеттрик, но най-важното е, че ЦСКА е взел още три точки:

"Щастлив съм. Искам да благодаря на съотборници ми, защото това е победа за целия отбор. Можех да се справя и по-добре. Най-важното за нас обаче са трите точки. Спомням си в първия мач, в който вкарах от дузпа. Най-важното за нас е да печелим трите точки във всеки мач. Доволен съм и от асистенцията, която направих. Важни са победите", заяви Назон, който логично бе избран за Играч на мача.

"Ние много се шегуваме с Де Нойер. Имаме страхотна връзка на и извън терена. Като нападател е важно да вкарвам. Попаденията са важни, но целта е да сме шампиони. Това минава през победа във всеки мач и няма значение кой вкарва. Щастлив съм, че вкарах два гола днес".

"Сега нещата вече са по-различни. Феновете са тук, нямахме търпение да се върнат. Фенове на ЦСКА от Хаити и мои фенове бяха тук. Специално за мен е да ги видя в България. Те учат в България. Щастлив съм, че дойдоха на стадиона", завърши Назон, който вече има 9 гола в Първа лига през сезон 2022/23.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Имаше моменти, които не ми харесаха" - коментарът на Саша Илич след ЦСКА 3:1 Ботев Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички