Бруно Балтазар след загубата на Ботев Пловдив от ЦСКА: С третия гол всичко се обърка


Бруно Балтазар след загубата на Ботев Пловдив от ЦСКА: С третия гол всичко се обърка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1948 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, заяви, че неговият отбор е играл добре през първото полувреме на мача с ЦСКА, но е изпуснал изгодни ситуации, а веднага след това е получил първите два гола във вратата си:

"Изразявам своите съболезнования към Петър Жеков, една легенда на българския футбол", започна наставникът на "жълто-черните".

"Тепърва трябва да изгледам мача, но като цяло мисля, че изиграхме едно добро първо полувреме. Изпуснахме обаче добри ситуации и допуснахме две попадения. Знаехме, че ефективността ще бъде важна, но за съжаление допуснахме попадение твърде рано".

"Реакцията ни все пак бе добра, бяхме агресивни и вкарахме гол. Опитахме да променим тактиката за второто полувреме, но и то започна лошо за нас. С третия гол всичко се обърка. Има позитиви, но загубихме. Искахме да направим различен резултат за нашите привърженици. Борехме се до края, показахме качества и създавахме положения. В момента обаче сме притиснати, тъй като позицията ни в класирането не е добра и се нуждаем от точки", завърши коментара си след загубата Балтазар.

ВИЖТЕ ОЩЕ - "Без битка няма победа, без НАП няма говеда" - гавра на "Армията" с Левски (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички