"Имаше моменти, които не ми харесаха" - коментарът на Саша Илич след ЦСКА 3:1 Ботев Пловдив


"Имаше моменти, които не ми харесаха" - коментарът на Саша Илич след ЦСКА 3:1 Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1597 0

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, бе доволен от победата срещу Ботев Пловдив, но подчерта, че неговият тим се е отпуснал след 2:0 и е започнал да се забавлява, а това е нещо, което не му харесва:

"Честитя на футболистите за победата и благодаря на феновете за подкрепата. Трябва да кажа обаче, че имаше моменти, които не ми харесаха. Ще опитаме да ги оправим в тренировките", заяви Илич след последния съдийски сигнал и допълни:

"При резултат 2:0 започнахме да играем малко по-несериозно и това бързо бе наказано. През второто полувреме обаче реагирахме добре и спечелихме напълно заслужено. Разликата е, че при 3:1 вече контролирахме мача. При 2:0 футболистите по-скоро се забавляваха и не контролираха топката".

"Бяхме първи и есента. Направихме две победи и не даваме лесно първото място.. Спираме да мислим за тази победа и гледаме към следващия мач. Откакто съм тук, днес имаше най-много фенове. Тяхната подкрепа дава нови сили на футболистите и те играят по-добре. Само с добра игра и резултати можем да напълним "Армията", което е нашето желание. Никога няма да имаме твърди титуляри и твърди резерви. Имаме 26 играчи и ще играят тези, които са в най-добра форма, а и в зависимост от противника", завърши треньорът на ЦСКА. В следващия кръг "армейците" гостуват на Септември София (26 февруари).

ВИЖТЕ ОЩЕ - "Без битка няма победа, без НАП няма говеда" - гавра на "Армията" с Левски (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички