Заради ЦСКА, заради Петър Жеков! "Червените" с уникално ВИДЕО от разгрома над Берое


Заради ЦСКА, заради Петър Жеков! "Червените" с уникално ВИДЕО от разгрома над Берое
Снимка: YouTube: CSKA Sofia FC

5782 0

ЦСКА продължава похода си в Първа лига след подновяването на сезона у нас. "Армейците" се изправят срещу Ботев Пловдив в съботния ден (18.02) от 17:30 часа на стадион "Българска армия" в опит да запазят първото си място в класирането.

"Червеното" настроение от страхотната победа над Берое в предходния кръг и хубавите новини около реконструкцията на "Армията" бе помрачено от новината, че една от най-големите легенди на клуба и българския футбол - Петър Жеков, е починал.

Именно в негова чест от 31-кратния шампион надъхаха своите привърженици да застанат заедно с отбора в нелеката битка с "канарчетата" у дома. "Армейците" заявиха, че за своята и честта на "вълшебния стрелец" ще оставят сърцата си на терена.

ЦСКА спази хубавата, превърнала се вече в традиция, инициатива да споделя видеа от "кухнята" на клуба. В социалните мрежи "червените" пуснаха уникален клип, в който разкриват любопитни детайли от автобуса, съблекалнята и терена по време на визитата в Стара Загора. По време на кадрите говореше една от звездите на Саша Илич - Джонатан Линдсет, който сподели колко важна роля е изиграла страхотната подкрепа, която той и съотборниците му получиха от трибуните.

Ето какво написаха от клуба в социалните мрежи:

"Спомняме си за емоциите с Берое и мислим за предстоящия мач. Дългът днес е двоен.

Излизаме в името на една от най-големите ни легенди – Петър Жеков. Заради него и заради вас – ще оставим сърцата си на терена!

Очакваме ви на „Армията“ в 17:30 ч.! #ЦСКАиграе"!

Ето къде по ТВ може да гледаме двубоя между "червени" и "жълто-черни"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички