Похвално: ЦСКА сменя екипа си до края на сезона в памет на Петър Жеков (СНИМКА)


Похвално: ЦСКА сменя екипа си до края на сезона в памет на Петър Жеков (СНИМКА)
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

2837 0

ЦСКА се готви да посрещне у дома Ботев Пловдив в мач от 20-ия кръг на Първа лига. Освен дългът пред името на клуба и хилядите фенове, които се очакват на стадион "Българска армия", "армейците" получиха още един, макар и много тъжен, повод да оставят сърцата си на терена.

Ето къде може да проследим двубоя на "армейците" с "канарчетата"

Новината, че една от най-големите легенди на клуба и българския футбол - Петър Жеков, е починал, шокира "червената" част от България. От 31-кратния шампион заявиха, че ще дадат всичко от себе си срещу "канарчетата" в името както на отбора, така и на "вълшебния стрелец". 

Маркетинговият отдел на клуба от своя страна действа мигновено, което бе оценено добре "армейските" привърженици. В социалните мрежи от ЦСКА обявиха, че футболистите ще носят различен дизайн фланелки в памет на легендарния голмайстор. На тениските ще бъде гравирана годината на рождението на Жеков - 1944 г., а срещу нея стои знак за безкрайност. Тези фланелки играчите ще носят до края на сезона.

Ето какво написаха от клуба по повода:

"В памет на една от най-големите ни легенди – Петър Жеков, когото загубихме тази сутрин, отборът на ЦСКА от днешния мач с “Ботев” Пловдив до края на сезона ще играе с надпис на ръкава на фланелките, посветен на Вълшебния стрелец.

Нека във всеки мач си припомняме характера и уменията на великия ни футболист и това ни служи за пример и вдъхновение да бъдем непреклонни"! 

Ето колко силна всъщност беше връзката между Петър Жеков и "червените" запалянковци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички