ЦСКА избра Австрия за лятната си подготовка


ЦСКА избра Австрия за лятната си подготовка

1185 0

Отборът на ЦСКА почти сигурно ще проведе част от основния етап на лятната си подготовка на познато място – в Австрия. „Червените“ провеждат подготвителни лагери доста често през последните години. За последните 6 години „армейците“ 5 пъти са избирали именно Австрия за своята лятна подготовка. Изключение прави само 2020 година поради пандемията от коронавирус.

ЦСКА усилено ще се подготвя за началото на новото първенство, за което все още от БФС не е обявена официална дата, но предвид предстоящото през зимата Световно първенство в края на годината се очаква шампионатът да стартира през втората седмица на юли. „Армейците“ ще водят усилена подготовка и за евентуалните първи мачове от Лигата на конференциите. Мачовете от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, откъдето "червените" най-вероятно ще се включат в надпреварата, са насрочени на 21 и 28 юли.

Очаква се футболистите на ЦСКА да започнат лятната подготовка в началото на юни. Първият етап най-вероятно ще се проведе у нас, като предстои да се уточни коя дестинация ще бъде предпочетена или тимът ще остане на клубната база в Панчарево.

Както вече стана ясно, вторият етап ще се състои в Австрия, където „червените“ изиграха доста престижни контроли с отбори като Динамо (Киев), Шахтьор (Донецк) и РБ Залцбург.Междувременно Отбори от чужбина проявяват интерес към вратар на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички