Георги Илиев – Майкъла към Гриша Ганчев: Прехвърли повече отговорности на сина си


Георги Илиев – Майкъла към Гриша Ганчев: Прехвърли повече отговорности на сина си
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2763 0

Бившият ръководител и футболист на ЦСКА Георги Илиев изрази интересно мнение преди първия мач срещу Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Майкъла отправи и съвет към собственика на клуба Гриша Ганчев да прехвърли повече отговорности в клуба на сина си Данаил Ганчев.

Той апелира и на някой мач на „червените“ да бъдат поканени всички легендарни футболисти на армейците.

Аз не виждам един от лидерите на ЦСКА да е там на стадиона. Нито в ръководството, нито с покана на мача. Един Джони Велинов, единственият. Защо? Гриша Ганчев е един сериозен бизнесмен, това са сериозни пари за ЦСКА. 15-16 милион бюджет, но ЦСКА не бива да забравя историята си. Моят апел към ръководствто на ЦСКА е да покани всички легенди на един мач. Поканете ги, пратете им покана. Горе в ложата, да седнат, да си имат името, да има ложа, да има място за тях“, обяви Георги Илиев пред „Спортал“.

Аз съм я правил тази ложа, аз мога да си купя покана, но те не могат. Те не могат да извадят 2000 лева, просто е много за тях, но те имат място за ложата. Ако ме послушат от ръководството. Фичо е едно сериозно момче за мен коректен и почтен човек, както и Дани. Мисля, че е време Гриша Ганчев да му прехвърли повече неща и отговорност и той да взима решенията. Мисля, че тогава ще е по-добре, отколко е сега“, продължи той.

И трябва да се върнат всички легенди на ЦСКА. Както беше преди, в залата, в която се хранеха, в ложата, които аз съм направил. Това е eдно уважение и една чест. Всички ние сме историята на ЦСКА, след като сме били по 3-4 години шампиони, купи, всеки има място горе на ложата”, завърши Майкъла.

А ето какъв ход предприе Саша Илич часове преди мача срещу ирландците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички