Еуфория на „Армията“! Стоичков взриви „червените“ фенове: Ако можех да съм на терена срещу ирландците, щях да съм там


Еуфория на „Армията“! Стоичков взриви „червените“ фенове: Ако можех да съм на терена срещу ирландците, щях да съм там
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1489 0

Истинска еуфория настана днес на стадион „Българска армия“. В причина за нея се превърна легендата на ЦСКА и родния футбол Христо Стоичков. Кавалерът на Златната топка се появи на едно от помощните игрища за участие в “Армейския следобед”.

Събитието трябваше да започне в 17.00 часа, но заради големия интерес то бе изтеглено с час по-рано.

От 20.00 часа ще започне стартира първата среща от третия предварителен кръг в Лигата на конференциите между ЦСКА и Сейнт Патрикс. Сблъсъкът ще се проведе на стадион “Васил Левски”.

Стоичков бе категоричен, че една категорична победа ще вдъхне самочувствие на ЦСКА преди раванша.

Когато има организация е лесно. Мисля, че организацията е супер. Няма да си тръгна от тука, докато не свършат автографите. Мачът може да почака“, започна изказването си Стоичков.

Обичта и уважението няма да притихне. Алеята, която е направена за всичките спортисти в ЦСКА, дава основание да си тук. За мен е същият ден днес, какъвто беше декември месец 1994-а година. Споменът е голям. Тази Златна топка е за тях – семейството, треньорите. Заради тях съм това, което съм“, допълни Камата.

Като всеки българин се радвам на победите. Импулс мога да бъда към публиката. Част от публиката съм. Не мога да помогна на терена. Ако можех щях да съм там. Саша Илич ще ги мотивира достатъчно. Една изразителна победа ще даде спокойствие и самочувствие за реванша“.

Обликът на ЦСКА винаги може да се подобрява. Може да се иска повече. Футболистът да се вложи повече, да знае историята на ЦСКА. Да тренира максимално и да покаже това, което може. Моите треньори са ме мотивирали. Всички до един. Без да те мотивират и без да работят с теб през седмицата, няма как да постигнеш нещо през уикенда“.

Обичта от това, че трябва да си максимално концентриран. Сутрин да знаеш къде отиваш. Много пъти съм имал случаи да питам футболистите къде отиваш. Те отговарят, че отиват на тренировка без цел. Трябва да имаш някаква задача“, каза още Христо Стоичков и не спря да раздава автографи на множеството насъбрали се деца.

А ето какво направи Саша Илич часове преди мача с ирландците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички