Часове преди мача със Сейнт Патрикс: Саша Илич включи Линдсет и Бамба в групата на ЦСКА


Часове преди мача със Сейнт Патрикс: Саша Илич включи Линдсет и Бамба в групата на ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2162 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич включи двамата нови играчи на "червените" Джонатан Линдсет и Дауда Бамба в групата за първия мач срещу Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Решението на Илич идва часове преди мача на "Българска армия", който се очаква да започне в 20:00 часа. Това означава, че и двамата могат да дебютират с червената фланелка, но е по-вероятно те да останат резерви, тъй като все още не познават добре съотборниците си.

Линдсет започна тренировки с ЦСКА във вторник, докато Бамба бе официално представен като играч на "червените" едва в сряда. Ако се наложи, Саша Илич може да ги включи в игра от резервната скамейка, за да запишат и първите си минути като футболисти на ЦСКА.

Джонатан Линдсет се намира в добра спортна форма и би могъл да се появи в игра, след като направи и няколко тренировки с новите си съотборници. Той дори игра за последно в неделя за вече бившия си отбор Сарпсборг в първенството на Норвегия.

Що се отнася до Бамба, африканецът не е играл в официален мач от средата на април, когато за последно игра за турския Алтай. Той едва ли ще бъде използван в двубоя срещу Сейнт Патрикс, освен ако не се стигне до наложителна смяна.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА готви още един входящ трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички