Генчев: Акрапович няма шампионски манталитет, Валдас го матира с пешка


Генчев: Акрапович няма шампионски манталитет, Валдас го матира с пешка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3358 0

Помощникът на Валдас Дамбраускас в Лудогорец Станислав Генчев даде интервю, в което говори за изминалото дерби между "орлите" и ЦСКА, спечелено от шампионите с минималното 1:0. Генчев се изказа по-остро за наставника на "червените" Бруно Акрапович.

"Бяхме по-добрият отбор. Съжалявам единствено, че не можахме да оползотворим головите си положения и да постигнем по-убедителна победа. Видя се, че разликата между класите на Лудогорец и ЦСКА е много голяма. Логично стигнахме до победата. През първото полувреме създадохме пет чисти голови положения, а през второто подходихме по-сигурно в защита. Знаехме, че ЦСКА са опасни на статични положения и контраатаки. Не допуснахме удар към нашата врата, което е много важно за дерби мач" - започна Генчев пред БНТ.

"Акрапович е гледал друг мач явно. Няма нищо лошо, когато си загубил да кажеш "Да, противникът беше по-добър и заслужено постигна победа". Това е част от шампионския манталитет, който липсва на Акрапович според мен. Психологически вече имаме голямо предимство спрямо ЦСКА. Загубата срещу Локо (Пд) беше инцидент, който знаехме, че няма да се повтори. Знаехме нашите възможности и класата, която притежава нашият отбор. Правим голяма крачка към нашата крайна цел. Не трябва обаче да се отпускаме нито за момент.

Дамбраускас показа на Акрапович как може да го матира с пешката. Правим първите крачки към реформа в Лудогорец. Нещата се развиват благоприятно. Всички трябва да работим и да сме отдадени на тази кауза" - сподели още Генчев.

А какво заяви Акрапович след загубата на ЦСКА от Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички