Ганчев разкри кога може да започне строителството на стадиона, ако "липсват външни фактори"


Ганчев разкри кога може да започне строителството на стадиона, ако "липсват външни фактори"
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1381 0

Един от собствениците на ЦСКА - синът на Гриша Ганчев - Данаил Ганчев, даде подробно интервю за клубната телевизия на "червените", която публикува 11-минутен материал, озаглавен "СТАДИОНЪТ: Докъде стигнахме" и свързан изцяло със строителството на чисто нов стадион "Българска армия". 

Ключовата фигура от клуба отново подчерта възможните срокове за начало на огромния проект, който бива споменаван от няколко месеца и не търпи промени:

"Искам да уверя всички, че от наша страна вървим по план и ако няма външни фактори и всичко е в нашите ръце - ние имаме готовността да стартираме строителството на новия стадион още през пролетта или началото на лятото следващата година".

"Аз вярвам че развитието на клуб като ЦСКА преминава през това да има едно модерно спортно съоръжение. За да преминем на едно друго ниво във всеки аспект - маркетинг, спортно-технически или комуникация - трябва да имаме нов стадион и аз силно вярвам, че това ще се случи", добави Ганчев в заключителната част на материала, посветен на "Армията".

Вижте този материал, ако искате да разберете повече за проекта на ЦСКА! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички