Саша Илич преди Черно море: Чака ни много труден мач, в гостуванията не играхме на високо ниво


Саша Илич преди Черно море: Чака ни много труден мач, в гостуванията не играхме на високо ниво
Снимка: Cska.bg

1695 0

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, сподели очакванията си преди предстоящия двубой на "армейците" с Черно море във Варна. Двата тима излизат един срещу друг в среща от 18-ия кръг на Първа лига в събота (12.11) от 15:00 ч.

Пред медиите, преди да отпътува за морската столица, сръбският специалист не скри, че неговите възпитаници ги очаква изключително трудно предизвикателство и той очаква от тях да дадат максимума от себе си.

"Очаква ни един много труден мач срещу дисциплиниран отбор, какъвто е Черно море. Няма да е лесно, но ЦСКА във всеки мач излиза за победа. Надявам се, че ще победим и утре. Искам да бъдем концентрирани и да даваме 100% от себе си във всеки един мач, за да победим. Играчите и аз знаем, че ни очаква ни много труден двубой и се надявам да играем на добро ниво и да победим", заяви Илич. Той призна, че не е напълно доволен от видяното от играчите си, дори при историческите четири последователни успехи като гост. 

"В гостуванията не играхме по-добре. Не показахме на някакво високо ниво в тях, но успяхме да спечелим мачовете. Срещу Локомотив София смятам, че играхме много добре, но не успяхме да победим. Мачът срещу Черно море ще бъде много труден. Отборът е много добър и имат страхотен треньор, който работи там от 5-6 години", допълни още той и разкри за кадровите промени в състава на "червените".

"Мено Кох е в групата за мача. Той тренира нормално от два дни. Матей има контузия и решихме, че няма смисъл да рискуваме, пускайки го в игра. Туфегджич е контузен и също пропуска мача. Имаме проблем с Шагоян, който е болен. Имаме 25 играчи, нямаме категорични титуляри". Сърбинът загатна за контрола на "армейците" по време на паузата.

"ЦСКА като отбор всяка година се бори за спечелването на титлата, но аз гледам само мач за мач. Вероятно ще изиграем и приятелски мач по време на паузата преди двубоя за Купата на България", завърши Саша Илич.

Ето кой ще ръководи срещата между "армейците" и варненци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички