Ганчев обявил с какви пари ще се строи новият стадион на ЦСКА


Ганчев обявил с какви пари ще се строи новият стадион на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

14405 0

Собственикът на ЦСКА - по всяка вероятност Гриша Ганчев, е дал 3 важни обещания през адвоката клуба Станислав Трендафилов относно новия стадион на клуба. Новината обяви на профила си в социална мрежа столичният общински съветник арх. Борислав Игнатов.

Ганчев е дал гаранция, че при строежа на новия стадион на "червените" няма да бъде жертвано нито едно дърво, а финансирането ще е на 100% частно. Освен това бизнесменът е обявил, че не искат и нямат нужда от създаването на търговски площи към стадиона с цел възвръщане на инвестициите. Игнатов приветства тези заявки и обеща да следи дали те се изпълняват.

Той също така уточни, че 150 от 420-те места в новия подземен паркинг на бул. "Драган Цанков" ще могат да се ползват при събития от стадиона и така той ще може да получи исканата четвърта категория на УЕФА.

Общинският съветник написа още, че от ЦСКА са получили виза още през 2019 година, така че не вижда пречки в това собствениците да входират проектите си за одобрение и да започнат строителството "в кратки срокове". А ето за колко време според Трендафилов ще бъде готов новият "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички