Новият в ЦСКА Маурисио Гарсес с първо изказване: Сподели единствената дума, която е в главата му


Новият в ЦСКА Маурисио Гарсес с първо изказване: Сподели единствената дума, която е в главата му
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3682 0

Новото попълнение на ЦСКА - атакуващият бразилски футболист Маурисио Гарсес, вече тренира с отбора на зимната подготовка в турския курорт Алания. Това стана ясно от съобщение на ЦСКА на официалния сайт на клуба. Освен него "армейците" предложиха на феновете си и първите думи на Гарсес.

"Само една дума ми се върти в главата, след като трансферът стана факт - мотивация. Наистина съм амбициран по най-бързия начин да се интегрирам към отбора, към стила на игра и изискванията на треньора.

Щастлив съм, че ще мога да играя за голям клуб като ЦСКА. Не съм запознат в детайли чак толкова много с българското първенство, но ми стига да съм наясно, че отборът винаги се бори за трофеи, да е на върха, като и да се представя на ниво в Европа" - заяви Гарсес за клубния сайт на "армейците".

Бразилецът бе въведен в обстановката от своите сънародници Густаво Бусато и Жеферсон, които ще му помагат да се адаптира по-бързо. Гарсес се включи в следобедното занимание на тима, като същевременно ще му бъде изготвена и индивидуална програма за допълнителни натоварвания, за да навакса обема работа, свършен от съотборниците му досега, пишат още "червените".

Любопитното е, че преди да тренира с "армейците", новият футболист на ЦСКА подписа нов договор със стария си клуб Бруске.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички