Ганчев на среща с двама футболисти на ЦСКА, те и още един най-вероятно напускат


Ганчев на среща с двама футболисти на ЦСКА, те и още един най-вероятно напускат
Снимка: Lap.bg

14057 0

Един от шефовете в ЦСКА - Данаил Ганчев, е привикал на среща футболисти от клуба. Става въпрос за двама "червени" играчи, които са били уведомени за предстояща раздяла, поради нежелание от страна на клуба да продължи работа с тях, твърди "БЛИЦ".

Въпросната среща е продължила дълго време. "Армейците" правят опити да намерят нови отбори на своите състезатели, които по всичко личи скоро няма да са част от отбора. Те не са част от плановете на треньора Саша Илич за предстоящия пролетен дял от Първа лига.

Според информацията става въпрос за двама от защитниците на тима - Мено Кох и Енес Махмутович. Двамата все по-рядко се появяват на терена, а изявите им до голяма степен са колебливи и неотговарящи на изискванията от страна на треньорския щаб.

Други, непотвърдени слухове, твърдят, че третият чужденец с най-много мачове с червената фланелка - Жеферсон, също е напът да напусне. Говори се, че за бразилеца е пристигнала оферта от тим от неговата родина, която скоро може да бъде приета.

Жеферсон има на сметката си 151 изиграни мача с "армейците". В тях той бележи 3 попадения и асистира за други 12. През сезон 2020/21 вдига Купата на България. 

Ето как реагира Саша Илич след срамния мач с Гигант Съединение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички