Саша Илич: Срамна победа, представянето бе катастрофално


Саша Илич: Срамна победа, представянето бе катастрофално
Снимка: Cska.bg

3028 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори пред медиите след неочакваното изключително трудно класиране за следващия кръг на Купата на България. "Червените" се наложиха над Гигант след изпълнение на дузпи и общ резултат - 8:7. Срещата преди наказателните удари завърши при 1:1, а през 30-минутните продължение не се стигна до попадение. 

"Днес атмосферата бе отлична, имаше много публика на стадиона. Мога да похваля отбора на Гигант, който даде 100% от възможностите си. Имахме късмет при дузпите, това е една лотария", започна Илич след последния съдийски сигнал.

"Разочарован съм от отношението ни към мача и от начина, по който се представихме през първото полувреме, а и през целия мач. Аз не съм подценил този мач, що се отнася до играчите - с оглед на показаното, най-вероятно те са го направили, въпреки че в дните преди този двубой казахме, че нямаме достатъчно качества, за да взимаме лесно мачовете си.

Не искам да влизам в детайли за мача. Играхме срещу отбор от Трета лига, който не отговаряше на нашата физическа подготовка, но нещата им се получиха. Ако бяхме влезли в мача по начина, по който бяхме говорили, изобщо нямаше да става въпрос за това нещо", подчерта специалистът и намекна за известно подценяване от страна на футболистите.

"За мен този мач е срамен, не само за клуба, но и за самите играчи. Мога да кажа, че четирите промени, които направих на почивката, не бяха, защото това бяха най-слабите на терена. Катастрофално беше представянето ни в днешната среща, но имахме късмет.

Нищо хубаво няма да кажа в съблекалнята. Ще се съберем след няколко дни, предстои ни още един двубой. Единственото хубаво от тази среща е, че разбрахме, че такива мачове не можем да ги взимаме по лек начин", добави Илич пред медиите след ценния успех над третодивизионния Гигант.

Вижте грубата грешка, която ЦСКА допусна при попадението (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички