Шеф в Гигант Съединение постави оценка пред SportLive на отбора за геройството срещу ЦСКА и отсече: Гордея се с момчетата!


Шеф в Гигант Съединение постави оценка пред SportLive на отбора за геройството срещу ЦСКА и отсече: Гордея се с момчетата!
Снимка: CSKA.BG

3508 0

Третодивизионният Гигант Съединение едва не хвърли бомбата на 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят в град Съединение се превърна в истински празник, а ЦСКА се промъкна напред през иглени уши, отстранявайки скромния аматьорски отбор след рулетката на дузпите.

В редовното време двата тима завършиха 1:1, а отборът, воден от Георги Мечечиев завърши мача с 9 души заради два червени картона. Лидерът в родната Първа лига спечели с 8:7 след изпълнението на ударите от бялата точка и ще гостува на Септември София на 1/8-финалите.

Нямам претенции към нашите играчи. Гордея се с тях! Нямам претенции към никого, включително и към съдиите. Направихме няколко тактически грешки, от които ЦСКА се възползва. Явно имаше и умора. Всичко друго е наред. Вкарахме 6 поредни дузпи, но нямахме късмет. Никой от тях не трепна. Те все пак са ЦСКА. Трепне ли един, щяхме да се класираме напред. Нямаше да спечелим Купата, но поне играхме както трябва в този мач и отборът се представи на високо ниво“, коментира пред Sportlive.bg спортният директор на Гигант Съединение Николай Алексиев.

Естествено, че когато не си спечелил след дузпи винаги съжаляваш, но не можеш да имаш претенции към никого“, сподели той за начина, по който тимът загуби турнирната битка от „червените“.

Червените картони са си факт. Нямаме претенции към съдията, както вече казах и към никого“, категоричен е един ръководителите на третодивизионния клуб.

Получи се голям празник за града. Стадионът беше препълнен. Нямаше ексцесии. Беше си точно празник. Стана много качествен турнирен двубой, с перфектна атмосфера“, подчерта шефът.

След последния мач за полусезона срещу Димитровград ще мога да поставя оценка за представянето на отбора. Конкретно за този мач срещу ЦСКА по десетобалната система бих поставил оценка 8,5-9 за нашия тим“, отсече Алексиев, който е баща на големия ни волейболист Тодор Алексиев, който в момента е лидер на хегемона у нас Хебър Пазарджик.

Не съм шаман и не мога да кажа какво щеше да се случи, ако не бяхме останали 9 души на терена, а бяхме 11 на 11“, завърши той.

А ето какво каза Саша Илич след драмата в Съединение.

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички