ЦСКА даде "свидна" жертва при измъчената победа над Гигант


ЦСКА даде "свидна" жертва при измъчената победа над Гигант
Снимка: Lap.bg

6932 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, разкри пред медиите след неочакваното изключително трудно класиране за следващия кръг на Купата на България, че не е заменил случайно един от основните си футболисти - Лазар Туфегдчич.

Сърбинът, който се присъедини към ЦСКА през лятото, бе включен в двубоя на полувремето и бе част от четворната смяна на Илич, но бе заменен преди началото на първото продължение. Причината е грубо нарушение в 93-тата минута, което е "събудило" доскорошна негова контузия.

"Туфегджич има проблем. Получи контузия в ситуацията, в която играчът на Гигант получи втори жълт картон и затова реших да го заменя", обясни Илич пред медиите.

Старши треньорът на ЦСКА коментира и двата червени картона, които домакините получиха в двубоя срещу "червените":

"И двата им червени картона бяха правилно показани, така че не би трябвало да имат претенции за тях. Единственото хубаво от днешния мач е, че видяхме, че не можем да си взимаме лесно срещите, освен ако не даваме повече от 100 процента от възможностите си".

Червените" се наложиха над Гигант след изпълнение на дузпи и общ резултат - 8:7. Срещата преди наказателните удари завърши при 1:1, а през 30-минутните продължение не се стигна до попадение.

Ето и останалият коментар, който направи Саша Илич след победата над Гигант!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички