В Сърбия похвалиха Саша Илич след успеха на ЦСКА над Черно море


В Сърбия похвалиха Саша Илич след успеха на ЦСКА над Черно море
Снимка: Cska.bg

1922 0

ЦСКА към момента продължава да не убеждава с играта си, но въпреки това постигна нов успех в Първа лига. В понеделник "червените" победиха с 1:0 коравия тим на Черно море.

Огромна заслуга за това имаха младокът Асен Дончев, който реализира попадението по страхотен начин, както и старши треньорът на "армейците" Саша Илич, който минути преди това пусна българския състезател в игра.

Смелите решения на сърбина да експериментира със състава си, пускайки голям брой млади българи, приковаха вниманието на медиите в неговата страна. Именно там наставникът бива хвален за постигнатото до момента.

"Бившият футболен ас на Партизан даде индикации, че му предстои повече от добра треньорска кариера и по-добро представяне от миналия сезон като наставник на Чукарички", пише местното издание "hotsports.rs".

"Вицешампионът на България не играе страхотно, но резултатите са налице. Тимът на Саша Илич постигна втората си победа във вътрешното първенство, побеждавайки Черно море с 1:0.

Най-голяма заслуга за минималната победа има легендата на Партизан. Именно в 76-ата минута Илич направи ключова смяна, пускайки на терена 20-годишния Асен Дончев, който само две минути по-късно, отбеляза първия си гол в мъжкия футбол с първото си докосване на топката", допълват от медията.

Ето какво каза наставникът на "армейците" след успеха над Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички