Филип Филипов: Все още водим на Лудогорец, не се притеснявам


Филип Филипов: Все още водим на Лудогорец, не се притеснявам
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3735 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде своя коментар за "Вечното дерби" веднага след края на срещата. Той обяви срещата за "безлична" и посочи, че "червените" футболисти трябва да се представят по-добре в подобни важни мачове.

"Получи се един безличен мач, двата отбора бяха прекалено предпазливи, гледаха да не загубят. Напрежение нормално да има, лесно е вкъщи, когато се бориш да станеш шампион, нормално. Футболистите затова са селектирани, затова са професионалисти - за да носят на напрежение", каза Филипов пред медиите.

"Футболистите имаха желание, вложиха се в мача, но просто за мен имаше повече притеснение, повече страх от необходимото, повече респект към отбора на Левски, мое мнение е това. Да, работиха, влошиха се, но не така исках да видя нашия отбор днес. Няма как с притеснение, с оправдания за напрежение да се спечели титлата. Трябва да има заряд в играта ни, тогава ще спечелим титлата".

"Не ме притеснява това, че не сме победили, тези дербита са трудни, водим на Лудогорец все още, две точки, имаме директен мач след две седмици на "Армията", не се притеснявам. Идеята ни беше да спечелим мача, не се получи".

"Забелязах напрежението между двамата наши играчи, не е приятно, но в такъв мач не им издържаха нервите. Не сме се радвали, че не сме загубили, не знам какво е имал предвид Ивелин Попов. Напротив, бяхме много разочаровани и не сме радостни от резултата днес", добави още изпълнителният директор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коментарът на Саша Илич след "Вечното дерби".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички