Ивелин Попов пое вината за пропуснатата победа в дербито и отсече: Ние сме разочаровани, а в ЦСКА се радват


Ивелин Попов пое вината за пропуснатата победа в дербито и отсече: Ние сме разочаровани, а в ЦСКА се радват
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6885 0

Ивелин Попов застана пред медиите след края на Вечното дерби срещу ЦСКА. Именно Попето пропиля златен шанс да донесе победата за Левски. В края на мача той пропусна дузпа.

АЗ СЪМ ВИНОВЕН, А НЕ ТРЕНЬОРЪТ!

Настроението е все едно, че сме загубили. Смятам, че заслужавахме победа. За съжаление, изпуснах дузпа и съм главният виновник да не вземем трите точки. Не е въпрос на напрежение. И в Русия съм бил дузпи, но просто ударът ми не беше добър. Вината е моя, защото аз бих дузпата, а не старши треньора, който ме е определил като изпълнител. Може би вратарят на ЦСКА е анализирал как бия дузпите“, обяви Ивелин Попов.

Радвам се за феновете ни. Мисля, че направихме добър мач особено през второто полувреме, но не успяхме да победим. Тази подкрепа, която ни дават феновете е безценна. Сигурен съм, че нито един клуб в България няма такава“, категоричен е той.

Ние сме разочаровани от равенството, а другият отбор се радва“, отсече Попето.

ЗА НАПУСКАНЕТО НА МЪРИ СТОИЛОВ

 „Мисля, че това е голямо сътресение, не е лесно, но животът продължава. хората, които можем да извадим клуба от тази ситуация сме ние в съблекалнята заедно с нашите фенове“, коментира той липсата на Стоилов.

Може би указанията на треньора са ЦСКА да не бие, може би са доволни на точка срещу Левски. Има още един мач в плейофите срещу тях. Левски като не побеждава, нищо не влиза в сметките. Надявам се и съм убеден, че ще имаме много победи и красиви игри – има още 9-10 мача до края“, каза още Попето.

Относно бъдещето си Попов обяви: „Имам договор за още година и половина с Левски“. 

А ето какво точно обяви треньорът Елин Топузаков, който пое вината за изпуснатата дузпа от Ивелин Попов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички